Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub
Generalni sponzor HNK Rijeka osigurao je pogodnosti za članove kluba
10.08.2018.

Generalni sponzor HNK Rijeka Sava osiguranje nije samo prijatelj naših nogometaša, već i svih članova HNK Rijeka. Naime, svatko tko posjeduje člansku iskaznicu Kluba u Sava osiguranju ostvaruje brojne pogodnosti među kojima se svakako ističu one koje se tiču automobilskog osiguranja. Sava osiguranje i HNK Rijeka za članove Kluba osmislili su rješenja za različite slučajeve, a sve detaljnije informacije možete dobiti na njihove brojeve telefona: 051/ 512 - 780 ili 051/ 627 – 780, odnosno u poslovnicama koje se u Rijeci nalaze na adresama Osječka 37 i Ciottina 22.

Inače, Sava osiguranje odnedavno je ojačano udruživanjem Zavarovalnice Maribor, Zavarovalnice Tilia, Velebit osiguranja i Velebit životnog osiguranja. Tako je nastalo jedno novo moderno osiguravajuće društvo koje je član Sava Re grupe, jedne od najvećih financijskih institucija jugoistočne Europe.

Pozitivne promjene na osiguravateljskom tržištu, stvaranje digitalno osviještenog društva te briga o održivom razvoju ovo osiguravajuće društvo čine posebnim u cijeloj regiji u kojoj, da naglasimo, ono postaje i drugi najveći osiguravatelj.

„Osiguranje više od same police i ugovora te se, stoga, sva pažnja usmjerava na pojedinca. Ono što ne možemo spriječiti su brige zbog nepredvidivog života, no naša je uloga da te brige dijelimo s Vama.“, ističu u Sava osiguranju i pozivaju sve članove Kluba da sa svojom članskom iskaznicom realiziraju pogodnosti pripremljene samo za njih.
Prijava na newsletter