Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub
#ForzaRobi – cijela Rijeka za našeg Robija
13.12.2019.

HNK Rijeka se s radošću odazvao i podržao humanitarnu akciju za našeg sugrađanina, novinara i velikog navijača „Rijeke“ Roberta Ivanovića koja se odvija pod imenom #ForzaRobi.

Akcija će kulminirati velikim humanitarnim koncertom 19.12 u Centru Zamet s početkom u 20.00h gdje će nastupati imena poput Jasmina Stavrosa, Tedija Spalata, Šajete i ostalih.

Prodaja karata za humanitarni koncert 19.12 odvijat će se, također, prije i tijekom utakmice protiv „Varaždina“ na zapadnom i istočnom platou ispred tribina.

Također, za tu prigodu prije same utakmice u znak podrške igrači HNK Rijeka i NK Varaždin će izaći u majicama potpore #ForzaRobi na koju će se igrači potpisati te će se humanitarno prodavati na samom koncertu.

Dođite i kupnjom ulaznice ili majice dajte svoj doprinos ovoj humanitarnoj akciji koja, iskreno se nadamo, ovu priču vodi svome sretnom završetku.
Prijava na newsletter