Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Škola : Turniri
Dvoransko prvenstvo PGŽ-a: Rijeci devet naslova
26.12.2015.

Juniori, kadeti, pioniri i morčići Rijeke na Županijskom dvoranskom prvenstvu održanom u Dvorani mladosti osvojili su devet prvih mjesta! Riječki nogometaši tako su dominirali u mlađim uzrasnim kategorijama.

Juniori Rijeke u finalu su pobijedili Lokomotivu II 4:1. Dominik Rilov izabran je za najboljeg igrača, dok je Domagoj Prpić bio najbolji strijelac turnira. Rilov i Prpić ujedno su izabrani u najbolju momčad turnira.

Kadeti su pak u finalu turnira bili bolji od Jadrana iz Poreča rezultatom 4:0. Dominik Mulac proglašen je najboljim igračem, a Patrik Mohorovičić najboljim vratarom, te su izabrani u najbolju momčad turnira.

Stariji pioniri (U-15) u finalu turnira svladali su Grobničan 3:2 nakon boljeg izvođenja sedmeraca. Marko Šušak proglašen je najboljim vratarom, a Marin Belančić najboljim igračem i oboje su ujedno našli svoje mjesto u najboljoj ekipi.

U konkurenciji do 14 godina u finalu Rijeka je pobijedila Školu nogometa Rijeka 2:0. Edi Ajanović izabran je za najboljeg igrača, a Dino Rendić za najboljeg vratara turnira. Domagoj Vidović (ŠN Rijeka) bio je najbolji strijelac turnira. Uz spomenutu trojku u najbolju momčad izabran je i Karlo Savić (ŠN Rijeka).

U kategoriji U-13 Rijeka je u finalu svladala Školu nogometa Rijeka 3:1. Franjo Lazar (Rijeka) izabran je za najboljeg igrača, najbolji strijelac bio je Matija Frigan, a najbolji vratar Antonio Frigan. Uz Franju, Antonija i Matiju u najbolju sedmorku izabrani su Adriano Milanović (Rijeka) i Ivan Golemac, Dominik Simčić iz Škole nogometa Rijeka.

Rijeka je slavila i u konkurenciji do 12 godina gdje je u finalu bila bolja od Grboničana 3:0. Mihael Šušnjar proglašen je najboljim igračem, dok je Muhamed Tanjić bio najbolji vratar, a oboje su našli svoje mjesto u najboljoj ekipi turnira.

U konkurenciji do 10 godina Rijeka je za prvo mjesto svladala Školu nogometa Rijeka 5:1. David Ružić dobio je nagradu za najboljeg igrača, a najbolji strijelac bio je David Rožajac. Uz spomenuti dvojac mjesto mjesto u najboljoj ekipi zaslužili su Roko Valinčić i Rajan Žlibanović iz Škole nogometa Rijeka.

U finalu do devet godina Rijeka je pobijedila Toretu 4:0. Antonio Mrvčić bio je najbolji igrač, dok je Radoslav Dorian izabran za najboljeg golmana. Uz Antonija u najbolju sedmorku izabran je i Marko Peranović (Rijeka).

U konkurenciji do osam godina Rijeka je u finalu bila bolja od Drenove 2:1. Vito Stupar izabran je za najboljeg vratara, a Davor Bistre za najboljeg igrača, te su oboje izborili mjesto u najboljoj ekipi.

Rijeka je u konkurenciji do 11 godina zauzela drugo mjesto, u finalu je bila bolja momčad Škola nogometa 1. gol nakon sedmeraca 5:6 (2:2). Niko Pučić (Rijeka) bio je najbolji strijelac turnira, a mjesto u najboljoj momčadi uz Niku zaslužio je i Ivano Srdoč.

Županijsko dvoransko prvenstvo (22)Prijava na newsletter