Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub
Doriana Capan: vjerna navijačica je narasla, ali Rijeka je i dalje u srcu!
18.10.2019.

U petak popodne u kamp HNK Rijeka stigla je jedna posebna gošća. Doriana Capan velika je navijačica HNK Rijeka, a poznata je postala nakon njezinog vatrenog navijanja na utakmici Europske lige protiv Seville kada je na leđima oca Igora pratila utakmicu na Kantridi i zdušno bodrila svoj klub.

Sve je snimio Velimir Stamatović, snimatelj HRT-a, i Doriana je preko noći postala jedna od najprepoznatljivijih navijačica Rijeke.

Doriana je i prošle subote bila na Kantridi na utakmici Rijeke i HŠK Zrinjski, a tom prilikom, nažalost, izgubila je šal.

Na poziv kluba i predsjednika Damira Miškovića, Doriana je stigla u klub i na dar dobila novi šal, ali i novi dres zamijenivši onaj stari od prije pet godina koji je ionako postao premali za našu, sada, već veliku navijačicu.

20191018_165925

U pratnji predsjednika Miškovića, Doriana je obišla kamp i još se jednom susrela s prvotimcima Rijeke uoči treninga. Prilika za novo upoznavanje i novu zajedničku fotografiju za uspomenu.

Jer i nakon pet godina, i sada već legendarne snimke na Kantridi, Doriana s istim žarom navija za HNK Rijeka!

U videu pogledajte snimku navijanja Dorijane na Kantridi i podsjetite se njezinog posjeta kampu HNK Rijeka prije pet godina

Doriana na treningu HNK RijekaPrijava na newsletter