Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub
Damir Mišković uručio Yuriju Cortezu dres Rijeke
05.09.2018.

Yuri Cortez, fotoreporter Agence France-Pressa (AFP), u srijedu je stigao u Opatiju. Yuri je u Hrvatsku stigao na poziv Hrvatske turističke zajednice, a veliku popularnost stekao je na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, kada se nakon pogotka Marija Mandžukića za pobjedu protiv Engleske (2:1), našao pod hrvatskim reprezentativcima koji su slavili gol koji je odveo Hrvatsku u finale.

Corteza su u hotelu Navis dočekali Kristjan Staničić, direktor Hrvatske turističke zajednice, Gari Cappelli, ministar turizma, Damir Mišković, predsjednik HNK Rijeka i dopredsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, te gradonačelnik Opatije Ivo Dujmić.

- Igrači su vam prenijeli pozdrave i želimo da uživate u Hrvatskoj. Vidjeli ste da je Hrvatska lijepa zemlja, što puno ljudi ne zna. Svi zajedno radimo, sport i turizam, da promoviramo zemlju što neće biti teško ako svi zajedno budemo radili. Hvala Vam na svemu. Uživajte u Hrvatskoj, dođite nam opet i nadam se da ćete u finalu idući put slikati iste ovakve fotografije, ustvrdio je Damir Mišković koji je Yuriju uručio  dres hrvatske nogometne reprezentacije i dres Rijeke.

Kristijan Staničić uručio je dres Marija Mandžukića s porukom na engleskom "Dragi Yuri, nadam se da ćeš uživati s obitelji u Hrvatskoj", dok je Gari Capelli darovao Yuriju hrvatsku zastavu.

- Zahvalan sam svima zbog posjete Hrvatskoj.  Znao sam da je Hrvatska zemlja koja voli sport, ali ostao sam iznenađen prijemom i toplinom ljudi. Hvala svima koji sudjeluju u ovom posjetu, svim predstavnicima Hrvatske turističke zajednice. Hvala i hrvatskim reprezentativcima koji su se zahvalili i taj trenutak sa Svjetskog prvenstva prerastao je u nešto veće, ustvrdio je Yuri Cortez.

U videu pogledajte konferenciju za novinare

Yuri Cortez – konferencija za novinarePrijava na newsletter