Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub
Damir Mišković: naslov prvaka kruna riječke bajke
20.03.2018.

Damir Mišković u utorak je proslavio 53. rođendan, te ujedno šest godina na čelu riječkog nogometnog prvoligaša! Sudbina je htjela da se datumi poklope, kao najava onog što slijedi - najljepše priče u riječkoj nogometnoj povijesti.

Dvadeset i prvi ožujak 2012. godine datum je koji će zlatnim slovima ostati upisan u riječkoj nogometnoj povijesti, dan kada je održana Skupština kluba na kojoj je izabran za novog predsjednika HNK Rijeka. Riječki brod, koji je prolazio kroz bure i nevere, napokon je zaplovio mirnim vodama.

Sve ostalo je povijest. Povijest ispisana najljepšim rečenicama koja je kulminirala prošle sezone, u petoj godini njegovog mandata.

1178

Naslov prvaka i Kup Hrvatske bili su kruna petogodišnje priče, a scene nakon utakmice protiv Cibalije i suze tisuće navijača govorile su sve.

Zbog obiteljskih obaveza predsjednik nije mogao prisustvovati utakmici, ali Rijeka je "gorila" i tjedan dana kasnije kada je momčad s Maksimira na Korzo donijela povijesni naslov prvaka. Bila je to noć u kojoj Rijeka nije spavala, na čelu s predsjednikom Miškovićem, na Korzu su se odvijale povijesne scene.

Zasluge su išle svim ljudima koji su zajedno radili na tome da riječki brod uplovi u slavljeničku luku, ali uloga predsjednika Damira Miškovića bila je ona koja se ne može mjeriti s nijednom drugom.

Realan i odmjeren u svakoj rečenici, bez nepotrebne euforije, ali uvijek optimističan i pozitivan, pozivajući prije svega na poniznost i rad koji je Rijeku danas doveo na vrh hrvatskog nogometa. To je Damir Mišković u svakodnevnom radu...

1663

Nakon naslova prvaka i Kupa Hrvatske, navijači Rijeke u 2017. godini slušali su na Rujevici himnu Lige prvaka, Rijeka je igrala skupinu Europske lige i pobijedila veliki Milan!

Sve to nakon što je Rijeka proteklih godina dvaput igrala skupine Europske lige, osvojila Kup i Superkup Hrvatske, pobijedila Feyenoord, Standard...

HNK Rijeka je u vrijeme Damira Miškovića ujedno puno uložio i aktivno, kroz mnoge projekte, sudjeluje u aktivnostima u lokalnoj zajednici, te je u proteklih pet godina sudjelovala u mnogim humanitarnim akcijama.

Damir Mišković i dalje svaki dan neumorno radi na boljitku HNK Rijeka, koju je ujedno preuzeo u prosincu 2017. godine. Ali uz Rijeku, predsjednik Mišković radi i na boljitku hrvatskog sporta kroz Opatijsku inicijativu.

Šest godina ispunjeni uspjesima uz sve predispozicije za svijetlu budućnost. Sretan rođendan predsjedniče.
Prijava na newsletter