Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub
Damir Mišković: Igrači će dati sve od sebe za pobjedu u svakoj utakmici
03.08.2018.

Drage naše navijačice i navijači,

u ime Hrvatskog nogometnog kluba Rijeka zahvaljujem se svima vama na povjerenju koje ste nam iskazali zakupom svoga mjesta na tribini za sve utakmice HNL-a. S ponosom ističemo kako ste u razdoblju do 1. kolovoza zakupili 5542 kompleta ulaznica.

Vaše povjerenje najbolja je potvrda da to što radimo radimo dobro i da nam se taj, s puno ljubavi, uloženi trud u sve aktivnosti našeg kluba višestruko vraća. Iako prošle sezone nismo uspjeli osvojiti trofej, vi ste u jednakom broju iskazali odanost plavo-bijeloj boji i to nam je najbolji poticaj da nastavimo raditi još više, brže i jače.

Na samom početku sezone ne možemo i ne želimo prognozirati rezultate, ali budite uvjereni da će naši momci na terenu dati sve od sebe da pobijedimo u svakoj utakmici koju budemo igrali. Jednako tako mogu vam obećati da će svi ostali pripadnici našeg kolektiva učiniti sve da naši dečki na terenu imaju najbolje uvjete za svoj rad baš kao i vi za njihovo bodrenje.

Uvjeren kako je pred nama opet sezona u kojoj ćemo dijeliti mnogo radosti u zajedništvu, još jednom vam svima zahvaljujem što ste ostali #DioEkipe.

Vaš,

Damir Mišković, predsjednik HNK Rijeka
Prijava na newsletter