Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub
Budi dio trenutka: u ponedjeljak počinje prodaja kompleta ulaznica za novu sezonu
13.06.2019.

Hrvatski nogometni klub Rijeka u ponedjeljak 17. lipnja počinje s prodajom kompleta ulaznica za Hrvatski telekom Prvu ligu za sezonu 2019./2020. Za sve informacije i eventualne poteškoće možete se obratiti na podrska@nk-rijeka.hr odnosno broj telefona 051/563 640.

Radno vrijeme blagajni je od ponedjeljka do petka u vremenu od 11 do 19 sati, a blagajne neće raditi 20. i 21. lipnja, dok će na blagdan 25. lipnja biti otvorene.

U periodu od 17. lipnja do 10. srpnja period je zaštićene prodaje u kojem će prošlosezonski pretplatnici moći kupiti svoje mjesto na stadionu ili neko drugo slobodno mjesto.

Komplet ulaznica uključuje sve utakmice Hrvatski telekom Prve lige, sve pripremne utakmice u organizaciji HNK Rijeka, pravo prvokupa ulaznica i paketa ulaznica za utakmice UEFA Europa Lige ovisno o fazi natjecanja i obvezama koje HNK Rijeka ima prema organizatoru natjecanja.

Kupnja kompleta ulaznica moći će se u svakom trenutku obaviti putem online platforme, te se putem iste navijači mogu učlaniti u klub https://clanstvo.nk-rijeka.hr.

Kada završi zaštićeni period prodaje, od 11. do 13. srpnja, oslobodit će se sva mjesta koja nisu kupljena i prošlosezonski pretplatnici moći će kupiti bilo koje slobodno mjesto na stadionu, uključujući ona koja su do 10. srpnja bila zaštićena, ali za koja navijači nisu iskoristili pravo prvokupa ili su u prvom periodu kupili neko drugo mjesto.

Nakon toga, od 15. do 31. srpnja, kreće slobodna prodaja kompleta ulaznica za sva slobodna mjesta na stadionu. Prilikom kupnje kompleta ulaznica na blagajnama obvezno je imati identifikacijski dokument. Ujedno, od 1. kolovoza cijene kompleta ulaznica za sve tribine porast će za 20 posto.

Tribine Z2, Z10 i I1 obiteljski su sektori što znači da roditelj plaća punu cijenu kompleta, a djeca do 11 godina, komplet ulaznica plaća 100 kuna (članstvo uključeno).

Za sjevernu tribinu i u nadolazećoj sezoni pravo kupnje kompleta imat će isključivo članovi HNK Rijeka odnosno članovi Kluba navijača Armada.

Djeca do 16 godina, na svim sektorima imaju 50 posto popusta na cijenu kompleta.

U vrijeme prodaje kompleta ulaznica, navijači Rijeke moći će se ujedno i učlaniti u klub i time steći mnoge pogodnosti, kao što je popust kod kupnje kompleta ulaznica, jeftinije pojedinačne ulaznice, te ujedno isključivo pravo kupnje ulaznica i pretplata na sjevernoj tribini, te mnoge druge pogodnosti.

Od ove sezone ponovo uvodimo besplatno članstvo za svu djecu do njihove 16. godine, te će od sada biti potrebno izraditi jednu karticu koja će vrijediti do navršenih 16. godine života. Mogućnost izrade besplatnog članstva moguće je samo na stadionu i nije dostupno online. Roditelj mora donijeti identifikacijski dokument za dijete, ispuniti pristupnicu i potpisati privolu te preuzeti članstvo.

Članstvo u klubu vezano je za sezonu 2019./2020. iznosi 100 kuna.

I zato budite dio trenutka, osigurajte svoje mjesto na tribinama uoči još jedne uzbudljive sezone i ponesite nogometaše Rijeke do novih uspjeha u prvenstvu, Kupu i Europskoj ligi jer – Zajedno smo Rijeka.

Način plaćanja: gotovina, Maestro, Visa, Mastercard,

AMEX i Diners (jednokratno i obročno)

Cijene ulaznica pronađite u letku

NK_RIJEKA__172x285_tablica_2019_20_FINAL_PULA

*Cijene kompleta ulaznica poskupit će za 20 posto od 1. kolovoza
Prijava na newsletter