Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
1. Momčad : Hrvatski telekom 1. liga
Benko za ‘Domski list’
06.02.2014.

Medijske obveze igrača i trenera u HNK Rijeci,otkako se Rijeka vratila u vrh hrvatskog nogometa, sve su veće i brojnije. 

Igrači nerijetko,uoči i nakon velikih utakmica,moraju stati pred brojne novinarske ekipe te obaviti i taj dio posla. 

No ponekad su medijski zadaci neobični te vrlo neformalni a katkad i vrlo zabavni. Kao što je npr. bio susret najboljeg strijelca lige Leona Benka sa simpatičnom mladom novinarkom neobične tiskovine. 

Naime,jednom godišnje,tiska se list 'Domski dani' koji prati sve godišnje aktivnosti učenika u srednjoškolskim učeničkom dom Kvarner u Rijeci. 

'Domski dani' se tiskaju u ožujku,uoči Dana Doma Kvarner,a baš u ovom broju kreatori lista htjeli su napraviti intervju s jednim od najboljih igrača lige i hrvatskim reprezentativcem Leonom Benkom. 

Susret se dogodio baš danas,nakon jutarnjeg treninga,kad je mlada Mery Valentin,učenica 1. razreda Prometne škole u Rijeci,sjela ispred nogometaša i iskoristila Benkovih slobodnih desetak minuta . Pitala ga je sve što bi čitatelje 'Domskih dana' moglo zanimati. 

Tako su  Mery i Leon pričali o školskim danima,važnosti bavljenjem sportom,izlascima ili o tome koji bi sport Benko trenirao da nije otišao u nogomet. 

Mi Vam odgovore nećemo otkriti – sačekajte novi 'Domski list' i potražite odgovore... 
Prijava na newsletter