Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
1. Momčad
Antonio Čolak: Samo da bude zdravlja i bit će golova
12.01.2018.

Antonio Čolak u petak je službeno predstavljen kao novo pojačanje Hrvatskog nogometnog kluba Rijeka. Napadač s iskustvom s bundesligaških travnjaka u Rijeku je stigao na posudbu.

- Htio bih se zahvaliti za priliku. Hvala za mogućnost da mogu pokazati kvalitetu. Sretan sam što sam u Rijeci i brzo sam se uklopio. Znam nekolicinu igrača i olakšali su mi prilagodbu. Samo da bude zdravlja i bit će golova, ustvrdio je Antonio Čolak.

Novi napadač Rijeke stigao je na posudbu iz Hoffenheima, dok je prvi dio sezone proveo na posudbi u Ingolstadtu u kojem ulogu pomoćnog trenera obavlja Riječanin Andre Mijatović.

- Pričali smo dosta o Rijeci i njemu je bilo žao što nisam dobio priliku u Ingolstadtu, rekao je Čolak kojega su mnogi mediji usporedili s Marijom Mandžukićem.

- Ja sam Antonio Čolak. Doći će novi Čolak, a ne Mandžukić. Imam svoje kvalitete i njih želim pokazati, zaključio je kroz smijeh Antonio Čolak.

Zadovoljstvo ostvarenim transferom izrazio je i sportski direktor Srećko Juričić.

- Mislim da će Antonio biti veliko pojačanje za našu ekipu. Njegove karakteristike odgovaraju igri koju gaji Rijeka. Priključio se pripremama i možemo reći da je ekipa skoro kompletna, zaključio je Srećko Juričić.

Antonio Čolak – predstavljanjePrijava na newsletter