Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
1. Momčad : Hrvatski telekom 1. liga
Andreju Kramariću `Ples delfina`
09.12.2014.

Napadač Rijeke Andrej Kramarić dobitnik je nagrade Ivica Jobo Kurtini – sportaš Novog lista za 2014. godinu. Statuu „Ples delfina“,koja predstavlja stiliziranu ruku Jobe Kurtinija kako izranja iz vode i postiže pogodak,akademskog slikara Josipa Diminića,sjajni napadač Rijeke primio je iz ruku Nevena Klarina,predsjednika Uprave Novog lista.

U iznimno jakoj konkurenciji iznimnih sportaša i momčadi,Andrej Kramarić izabran je konsenzusom peteročlanog žirija kojeg su činili Luciano Sušanj,Nenad Gračan,Aramis Naglić,Luka Dobrović i predsjednik žirija Orlando Rivetti.

Iako su vaterpolisti Primorja nakon 76 godina osvojili naslov državnog prvaka,nogometaši Rijeke dvama trofejima (Kup i Superkup) dodali novi plasman u Europu,a Leo Brnić,Nives Mladenić i Snježana Pejčić ostvarili sjajne rezultate na međunarodnoj razini,nagrada je definitivno otišla u prave ruke. Godina iz snova začinjena sa sjajnih 40 golova u ovoj kalendarskoj godini,igre kojima je zaslužio poziv u reprezentaciju ali i ponašanje na terenu i izvan njega,kojim je primjer pravog sportaša i uzor onima koji danas rade svoje prve nogometne korake,razlog za zaključak da je „Ples delfina“ u pravim rukama. 

- Nagrada je i ove godine zaista mogla pripasti cijelom nogometnom klubu Rijeka. Stvarno se želim zahvaliti svima koji su bili uz mene i dali svoj dio energije kako bih ja bio bolji. Bila je ovo godina za pamćenje,a ja se nadam se da ću i na proljeće zabijati za Rijeku. Zahvala i treneru Matjažu Keku,našem stručnom stožeru,ali i našim vjernim navijačima i cijelom gradu. Stvarno hvala svima na ovoj prekrasnoj nagradi – rekao je Andrej Kramarić.

FOTO Novi list
Prijava na newsletter