Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub
AluK proizvodi za sve specifične potrebe tržišta
27.04.2019.

AluK Tim d.o.o. Kastav ovlašteni je zastupnik i distributer prodaje AluK sustava aluminijskih profila za graditeljstvo na hrvatskom tržištu. Zahvaljujući kontinuiranom istraživanju i razvoju, modernoj tehnologiji pri projektiranju i dizajnu proizvoda, AluK Grupa uspješno zadovoljava specifične potrebe poslovnih partnera, investitora, arhitekata, projektanata te izvođača radova.

Uz prodaju i distribuciju AluK Tim d.o.o. pruža i tehničku podršku arhitektima i izvođačima kako u fazi projektiranja objekata tako i tijekom razrade i izgradnje projekata putem stručnih savjeta vezanih za ugradnju AluK proizvoda.

AluK sustavi za proizvodnju aluminijskih prozora i vrata proizvode se uz primjenu najmodernijih tehnologija, kako u proizvodnom procesu tako i vezano uz zaštitu okoliša, te su podvrgnuti strogim kontrolama za koje jamče certifikati izdani od najvažnijih talijanskih i europskih ustanova (ISO 9000, EURAS – EWAA, QUALANOD-QUALITAL).

Proizvodi su, između ostalog, projektirani i za klimatska podneblja s jakim vjetrom i posolicom. AluK Tim posjetite na adresi Žegoti 10, 51215 Kastav i uvjerite se u profesionalnost te poštene i brižno njegovane odnose s kupcima i drugim partnerima koji čine bit poslovanja AluK Tima!

Više pogledajte na http://www.aluk.hr/
Prijava na newsletter