Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Ivan
Nevistić
vratar
33
31.07.1998.

Đakovo
Hrvatska
192
88

Ivan Nevistić jedan je od najtalentiranijih mladih vratara u Hrvatskoj. Rođen u Đakovu, svoj veliki vratarski talent pokazao je u mlađim uzrasnim kategorijama Osijeka gdje je, ako nastavi s pravilnim radom, najavio sjajnu vratarsku budućnost.

Ivan je bio sudionik Europskog prvenstva U17 gdje se istaknuo sjajnim nastupom na utakmici protiv Španjolske.

Ivan je dio mlađih uzrasta reprezentacije Hrvatske a bio je i sudionik nedavnog Europskog prvenstva gdje je sjajnim nastupom protiv Španjolske istaknuo kandidaturu za hrvatsku jedinici.

Po potpisu ugovora s HNK Rijeka odradio je pripreme s prvom momčadi u Kranjskoj Gori te počeo stjecati iskustvo trenirajući sa starijim kolegama.

Nevistić je ujedno bio član hrvatske nogometne reprezentacije što je nastupila na Svjetskom prvenstvu do 17 godina u Čileu.

GODINA UKUPAN BROJ UTAKMICA UKUPNO MINUTA U IGRI MINUTA ODIGRANIH PO UTAKMICI 21 42 3810 91 2 0
UKUPNO POSTIGNUTIH GOLOVA GOLOVI NA GOSTOVANJIMA GOLOVI NA DOMAĆIM UTAKMICAMA GOLOVI S 11 METARA MINUTE DO POSTIZANJA GOLA 0 0 0 0

Prijava na newsletter